Valkeakosken Leinikinkaari

Juusonniitylle rakentuu erittäin järkevästi suunniteltu, tilava ja energiatehokas paritalo. Talo sijaitsee omalla tontilla, joten tuleville asukkaille ei kerry vuotuisia lisäkustannuksia tontinvuokrasta. Kolmen makuuhuoneen asunnoissa on neliöitä 100 m2. Takapihalle avautuvalta terassilta voi ihailla auringonlaskua, etupihalla on hyvin tilaa autoille, perheen puuhasteluun ja lasten leikeille. Pihaan rakennetaan myös autokatos, jonka yhteydessä on lämmintä varastotilaa.

Energiatehokkuutta tuo varaava takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa avaraan olohuoneeseen sekä avokeittiöön. Autokatoksessa on myös varaus sähköauton latauspisteelle. Katon aurinkopaneelijärjestelmä on katseilta piilossa takapihan puolella ja suoraan etelään päin, joten auringonsäteistä saa irti maksimaaliset tehot.

Asunto on ihanteellinen lapsiperheelle, sillä päiväkoti ja koulut ala-asteesta ammattikorkeakouluun ovat kaikki kilometrin säteellä asunnosta. Nyssellä on lisäksi helppoa lähteä muutaman sadan metrin päästä olevalta bussipysäkiltä esimerkiksi Tampereelle. 

Toinen puoli on vielä myynnissä! Olisiko tässä Teidän uusi energiatehokas koti! Ota yhteyttä ja käydään katosmassa!