Farmitie 12, Siivikkala

Helppo ja turvallinen tapa hankkia oma koti! Rakentaminen on aloitettu! 


RAKENTAMINEN ALOITETTU! VALMISTUMINEN TAMMIKUU 2025. Suositulle Siivikkalan alueelle tulossa energiatehokas toimiva iso paritalo omalle tontille. Tässä kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän asunnolta vaaditaan. Toimiva pohjaratkaisu, avaruutta sekä luonnon omaa valoa. 


Asuminen tässä kodissa on vaivatonta ja edullista. Lämmityskuluja pitää kurissa energiatehokas poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. 

Suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota olohuoneen ja keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen.  Makuuhuoneet ovat tilavat ja erillään toisistaan. Makuuhuoneet ovat muuteltavissa tarpeiden mukaan. 

 

Paritalo rakennetaan täysin valmiiksi avaimet käteen pariaatteella. Pihat viimeistellään ja asunnot ovat muuttovalmiita ja lopputarkastettuja. Siivikkalan monipuoliset ulkoilumaastot ja Tampereen läheisyys ovat plussaa.

Tämän paritalon hyviä puolia ovat suuri niemeke keittiössä, laadukkaat ja ajattomat materiaalit. Energiatehokkuus, Varaava takka keskeisellä paikalla, autokatos ja oma tontti. Toinen puoli on jo varattu, joten toimi nopeasti!


Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka teillä olisi mahdollista varata tämä koti! 

Rakennamme energiatehokkaita koteja, joissa elämän helppous on pääosassa.