Laadukas paritalo Siivikkalan paraatipaikalla on saanut uudet asukkaat!


Osoitteeseen Kiertotie 19 on valmistunut kaksi 115 neliön ja neljän makuuhuoneen asuntoa, jotka on suunniteltu toimimaan erityisesti perhearjessa. Siivikkalan uusi koulu ja päiväkoti ovat parin sadan metrin päässä, päivittäiset palvelut ja luonto lähellä.

Paritalo on rakennettu omalle, noin 1300 neliön tontille. Valoisassa ja avarassa olohuoneessa on varaava takka, lisäksi huoneistoista löytyy poistoilmalämpöpumppu. Olohuoneesta avautuu katettu terassi rauhalliselle takapihalle. Lämmityspistokkeella varustetun autokatoksen yhteydessä on oma, puolilämmin varastotila. Autokatoksessa on varaus sähköauton latauspisteelle. 

Siivikkala ja erityisesti tämä alue on lapsiperheiden suosiossa. Siivikkalan kouluun on turvallinen kävelymatka, ja harrastusmahdollisuuksia löytyy moneen makuun ja. Vartin ajomatkan päässä on Lielahden monipuoliset palvelut ja Tampereen vilinään pääsee bussillakin näppärästi.

Kiertotie sai parhaan mahdollisen tuloksen tiiviysmittauksessa! 

Kiertotien huippulukema kertoo korkeasta rakentamisen laadusta ja vaikuttaa myös asumismukavuuteen monella tapaa. 

Tiiviysmittaus kertoo ensinnäkin rakenteiden kosteusteknisestä toimivuudesta. Siirryttäessä entistä paremmin eristäviin vaipparakenteisiin tulee hallitsemattoman vuotoilman kulkeutuminen rakenteen sisään estää. Siten vältytään rakenteiden kosteus- ja homevaurioriskeiltä. 

Hyvä ilmatiiviys pienentää myös vedon tunnetta huonetiloissa, mikä lisää asumisviihtyvyyyyttä sekä parantaa sisäilman laatua. Luonnollisesti hyvä tulos tiiviysmittauksessa merkitsee myös erinomaista energiatehokkuutta.